Therapie, burn-out en jobcoaching

Karen

EMSENS

THERAPIE

U kan bij mij terecht voor stemmingsproblemen en depressieve gevoelens, zelfbeeld en faalangst, gezins- en relatieproblemen, moeilijkheden met het stellen van grenzen, communicatieproblemen,…
U kan een afspraak maken via e-mail. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we de huidige situatie, uw hulpvraag en de verwachtingen die u heeft. Daarbij bespreken we ook op welke manier we samen aan de slag kunnen gaan om de klachten aan te pakken.

 

BURN-OUT EN JOBCOACHING

Steeds meer mensen voelen zich niet meer goed op het werk. De oorzaak daarvan kan duidelijk zijn, maar soms ook niet. Ben je de balans werk-privé kwijt? Ben je onzeker over je (professionele) kwaliteiten? Vraag je je af waarom je met die ene collega steeds in conflict raakt?... Via gesprekken en professionele testen zoeken we samen naar het onderliggend probleem en vooral de oplossing. Is het een nieuwe uitdaging of bestaat er een mogelijkheid in jouw functie? Wat maakt jou terug gelukkig? Samen met jou ga ik op zoek naar jouw competenties, talenten, kwaliteiten en waarden. Hierdoor krijg je inzicht in wat je wil en hoe je het bereikt. Niet zomaar een luisterend oor, maar samen terug op zoek gaan naar meer voldoening.

 

LOOPBAANCHEQUES

Voor de jobcoaching werk ik samen met Het Coachbureau, een door de VDAB erkend loopbaancentrum. Dit betekent dat je bij mij jobcoaching ook kan volgen met loopbaancheques. Elke cheque geeft recht op een aantal uur begeleiding, waarbij je slechts ongeveer 10 euro per uur betaalt, de Vlaamse Overheid subsidieert de rest. Meer info hierover vind je terug op de website van VDAB.

 

 

Contactgegevens

administratie@karenemsens.be

T. +32 494 99 38 81

 

Locatie

Krekelstraat 127
9800 Deinze

 

 

 

terug naar boven

Groepspraktijk Solide   |   Ellestraat 195 - Zwevegem   |   0473 46 88 86   |   elke@groepspraktijksolide.be